Maria Fanø Jansson
Account Manager Erhverv
Bag The Burger Concept står brødrene Simon og Morten Jakobsen. Da de to brødre skulle vælge, hvilken internetforbindelse skulle hjælpe dem med at drive deres restaurant i Viby, tvivlede de aldrig på at en fiberforbindelse fra AURA var den rette løsning.
Historien bag
Efter en årrække som forhandlere af dyrefoder ønskede de to brødre at kaste sig ud i noget helt andet, nemlig fast food-branchen. De besluttede derfor, at de sammen ville forfine de mange burger-joints, der allerede fandtes i Danmark, som de mente, sad i fast i forældede traditioner. Morten Jakobsen uddyber:
”Vi har taget det bedste fra vores konkurrenter, kigget på det, tygget på det, smidt det hele i luften og samlet essensen i The Burger Concept. Hvor vi forener hygge, kvalitet, målrettet markedsføring og evnen til at være der, hvor kunderne er, når de er sultne. Både geografisk og i deres bevidsthed.”
Rigtig mad – rigtig restaurant
Ifølge brødrene selv, er det deres største styrke, at de er gode til at få idéer og udvikle dem for derefter at samarbejde med eksperter for at optimere og finpudse idéerne før og efter eksekvering. Eksempelvis har der fra begyndelsen været fokus på indretning af lokaler, hvor man hurtigt fravalgte den kendte diner-agtige atmosfære. I stedet har man valgt et koncept, der minder mere om en rigtig restaurant snarere end en burgerbar. Som gæst i The Burger Concept er det målsætningen, at du skal sidde behageligt, mens du nyder din mad i rolige og hyggelige omgivelser.
Ligesom indretningen er der også gjort mange tanke om selve maden. Den skal være frisk. Hver gang. Altså bliver burgerne hos The Burger Concept lavet på smørbagte briocheboller, en saftig bøf, friske pickles, hjemmelavede syltede rødløg, Lolla bionda-salat samt en hemmelig dressing, som de to brødrene har fået udviklet i samarbejde med en kendt kok.
Sulten? Besøg The Burger Concept på deres hjemmeside eller en af de 11 restauranter.